❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, May 31, 2011

For My Darling friend..


Kehadapan sahabat yang selalu saya ingati dan sentiasa melekat di hati, Rohaya Binti Rasmin. Hep? Berbuat apakah anda? Sudah tidak ingatkah sama saya? Tak mengapalah apa-apa pun family mesti first!! Enjoy your holiday puas-puas with your family okeh.

Dear, di kesempatan ini.. ceyywahh.. macam nak ucap Selamat Hari Raya la pulak. Hadoi. Tak mengapa, mari kita mulakan sekali lagi. Dear, memandangkan hari ini adalah 1 June, jadi saya berkenan untuk dendangkan beberapa wish untuk anda. Terimalah untuk anda, ikhlas dari saya.. [ceywahhh]



- Sahabat, SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANGTAHUN DI LAHIRKAN!!!


- Semoga hari-hari mendatang kamu lebih baik dari hari sebelumnya.


- Semoga tuhan sentiasa merahmati hidup kamu, di berikan kesihatan yang baik, di murahkan lagi rezeki, di berikan kamu jodoh yang soleh, di permudahkan segala urusan kamu, di berikan kebahgiaan yang berpanjangan di dunia serta akhirat dan ahir sekali semoga kamu dimatikan dalam keadaan orang yang beriman... Amin


- Dear, you already 25.. Mungkin nampak sikit saja angka itu, tapi kalau tukar ke hari? ke jam? dan ke saat? Dah 788400000 saat tuhan meminjamkan nyawa itu untuk kamu. Syukur alhamdulillah sebab tuhan masih memanjangkan umur kamu.. Jadi, jangan sia-sia kan setiap saat yang Tuhan berikan itu.


- Owh, jangan lupa, say thanks to your mother sebab lahirkan baby yang comel dan besarkan baby itu sampai ke usia ini. Say thanks jugak dari saya sebab tanpa beliau saya tak dapat kawan yang sangat-sangat-sangat nice seperti kamu.


- Okeh. Itu saja. Mis you and lebiu my friend dunia akhirat. ^_^










PdanS : teringat entry lama saya ke kamu pada tahun lalu.. huhu. Hurm... Sungguh masa itu sangat laju.


1 comment:

ayarasmin said...

Tengkiu sayang for this lovely entri :)