❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 23, 2011

Maaf. Saya dah ada pengganti.


Hep. Mari menulis di pagi hari lagi. Macam best pulak menulis di kala otak fresh-fresh nie kan. Errr. Fresh ke sebenarnye? Hahaha. Fresh la sepatutnya, tapi bila otak dah di isi dengan pelbagai angka, pelbagai rumus yang mengelirukan, bermacam fahaman dan idologi sendiri, terus otak jadi macam tak keruan. Semacam nak muntah pun ada. Err. Otak pun pandai muntah-muntah kan sekarang. Hebat!!

Dah 2 hari memburung hantu kan diri. Malam sibuk dengan buku, siang pulak sibuk mengkadokan tidur. ^_^ Tak mengapalah. Sampai ahad nie jee. Lepas paper Statistic dah boleh hidup macam biasa. Sebab lepas hari isnin nie, paper calculation dah habis. Tinggal paper baca-baca jer. Ouch. i loikee. Boleh study sambil bermain-main. Study banyak-banyak pun kadang-kadang tak bebaloi jugak, sebab soalan yang keluar selalu tanya pendapat kita. So, waktu nie teori-teori yang di hapal memang tak berapa nak beguna, hanya kehebatan akal berfikir secara kreatif dan inovatif akan memberi kelebihan.

Okeh. Mari bercakap hal-hal menghiburkan hati pulak.

Hep, anda tahu, saya tiba-tiba macam tersuka JB laa. Okeh. Fine!!! Sila gelak sampai pengsan. Dah? Habis dah gelak?? Mesti ramai yang akan cakap Euuuwwwww. Minat Justin Bieber?? Eueeewwww lagi. Tapi wat everlah engkau nak cakap apa kan. Janji dalam hati sudah ada suka. Sudah ada penganti sesudah ZA ku sayang dan Ustaz Amirul ku mucuk-mucuk di rampas orang. Kahkah.

Bagus betul. Cepat sungguh ada pengganti kan.

Actually aku bukan minat pun JB nie, siap akan Euuwww lagi bila tengok peminat kipas mati dia. Apa dah habis artis ke nak minat. Hadoii. Tapi bila terlihat satu klip video kat Fb yang di post oleh sapa tah, tak hingat, aku jadi macam, Alahaiii... Sweet nye kamu bieber.. Baheknye kamuu... Okeh. Okeh. Tak caya? Meh sini saya bagi klip video itu. Cepat pi tekan butang main. Kompem lepas nie engkau akan jadi macam aku jugak. Hey, i berani potong kuku arr. Mesti engkau syoq punya!! Kahkahkah. Fine. Tak lawak. Dah, pi klik cepat. KAT SINI






Makin besar, makin bertambah gatang kan JB nie.. Kehkeh. Bila hati dah suka, yang jambu batu pun nampak cantik di hati. Kahkah. Eh, saya nak pergi tengok Never Say Never. Hari tuh dah usha-usah kat internet, panggung mana ada. Tapi kalau pergi pun mesti macam akan alone-alone saja. Hurm. Sungguh tak pecaya saya akan minat JB!!! Hadoi hadoi.


Okeh. Azan sudah berkumandang memandakan masuknya waktu Subuh. Jom shulat rakan-rakan ku sekalian. Lepas tu boleh hentam tidoq sampai ke petang. Huhu. Eh, eh, tak boleh sampai ke petang. Kena bangun before Melodi start. Mesti ada cerita Ustad Amirul ku sayang betunang. Ouch. Ouch...


Selamat Malam!!!!










PdanS : Nothing to say. Hidup akan di teruskan seperti biasa sambil menunggu keajaiban dari Tuhan.

1 comment:

fahmimustakim said...

euwwwwwwww..hahaha..