❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 16, 2011

Jerawat yang membelengaskan muka.


Sekarang rasa macam BAD MOOD. Dunno why. Even di rumah kakak ku taman surga ku, tapi hati tetiba rasa tak best. Tak best sebab banyak. Tapi yang utamanyaaa...

KENAPA MESTI LUPA ITU INI.
Banyak barang yang tak bawak ke Sungai Buluh nie. Hurm. Menci menci. Kenapa mesti nyanyuksss. Charger henpon lupa. Charger camera lupa. Ubat lupa. Tonner untuk muka lupa. Krim jerawat lupa. Dah laa sekarang nie jerawat macam rajin sungguh menghulurkan salam perkenalan menerusi pipi mengelebeh saya nie. Lalu, muka yang sedikit suci dahulunya sudah di cemari dengan nanah-nanah hijau. Errr.. pelis laaa. Jangan la macam nie, saya bules stress tau. Stresss stresss!! Memang sangat stress bila tengok jerawat kembali hidup segar dan cergas di atas muka.

Jadi tak salah kan kalau saya perlu bad mood untuk perkara-perkara yang di lupai itu. Sebab semua tu mengakibatkan kadar tumbesaran jerawat saya semakin meningkat. Hadoiyai.

Tadi kakak cantik mengajak saya ke Selayang, ada kerja yang perlu di bereskan. Lepas tu mungkin pergi berjalan-jalan melihat alam sekejap. Tapi, yang ajaibnya tetiba aku kena jadi kurang benapsu dengan semua pelawaan itu. Semua aktibiti mengukur shopping complex itu, Tah la. Malas gila kot nak keluar. Alasannye, tak cuci muka lagi. Kalau nak keluar kena cuci muka sebab muka terasa sangat-sangat belengas gila. Errr.

So, sekarang nie mengAlone-alone kan diri di rumah saja. Tatau nak buat apa. Upadate blog. Tulis blog pun sambil dalam otak kosong. Minda tersekat dek emosi yang kurang setabil. Semuanya berpunca dari JERAWAT. Hey, tolong bertanggung jawab!!!!









No comments: