❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 19, 2011

Celcom berukband sekat Facebook?


Elehh hari tu kemain belagak lagi, Boleh hidup tanpa Facebook laa. Tak kesah Facebook nak kena tutup ke, block ke. Nak delete Facebook la konon.. Elehhh..

Pagi nie? Bila Facebook tak boleh bukak tapi lain-lain page boleh masuk, siap TiubAwak laju je loading dia, tak ada sangkut-sangkut, kenapa engkau perlu Gelabah semacam je . Siap call Celcom Careline lagi. Lepas tu uninstall Mozilla, Google Chrome dan install balik. Nasib baek belum format laptop. Tu memang menggila laa. Kahkahkah. Tau pun hidup jadi terumbang ambing bila wajah Facebook tidak dapat di tatap untuk sehari. Kahkahkah lagi.

Hasil panggilan yang di buat besama Abang Celcom yang bagus layanan dia tadi, memang betul, Facebook, Maybank2u dan beberapa lagi page yang glemer-glemer nie tak boleh bukak pagi nie. Dia cakap ada problem sikit dan masalah nie akan berahir selepas 12 tengah hari nie. Owh. Ok. Saya akan sabar menunggu. Kalau tak boleh bukak jugak, kita bakooo je office Celcom, kitaa bakooo, bakooooo.. ^_^










PdanS : Esok dah kena balik Parit Raja??? errrrr.. Tak mooo.. Mesti hidup menjadi tidak serunuk lagi dan penuh dengan emosi yang tidak menarik.. Exam.. Kena sekulah... Test.. PS.. Viva.. Owh noooo..



No comments: