❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 10, 2011

Betunang dan 25.


Hep. Semalam tidur saya di buai mimpi. Mimpi indah ke? Tah la. Tapi yang pasti mimpi itu berkisarkan, aku di pinang orang. Kahkahkahkah. Sila gelak. Macam tak boleh belah je kan mimpi semalam itu. Hahaha. Jelas kelihatan dan masih terngiang-ngiang lagi di minda bentuk baju betunang yang di pakai, wajah mak mentua, orang ramai. Dan wajah Incik Tunang? O Mai Goshhh. Dah lupa pulak muka Incik Tunang. Macam mana nak tawen tawen nie. Hadoiyaiii.


Bila bangun pagi, tersedar dan terus terfikir. Aku dah 25. Ya 25 tahun. Alam itu sememangnya semakin hari semakin hampir. Tapi aku? Semakin hari semakin cuba menjauhi. Hurm. Kenapa mesti lari kan? Selalu sangat menidakkan tentang rasa itu. Dah. Tak nak cakap lagi. Titik.

No comments: