❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 9, 2011

Baby dalam perut buat hal lagi. Errrrr..



Hep anda. Dalam perut ada lapar la. Errrr. Dalam hati ada bubur. Bubur chacha pulak tuh. Owh, nooooo. Saya dah mula mengidam. Eh, bukan-bukan. Perut yang tak ada baby 3 bulan dah mula mintak yang bukan-bukan. Alalalalaa... Comel sungguh laaaa. Bakooo kang.






Serius shit, jap lagi aku kena keluar cari sesuap santan untuk di kerjakan di dapur. Eh, jugak sesuap cha cha cha cha cha cha yang sudah kering tinggal nak rebus jer.. Ow-yeay.


Saya memang spesis yang jenis ini. If perut cakap nak makan itu, akan ku usaha sampai ke lubang cacing mencarinya. Biarla terpaksa meredah hujan panas. Hamba perut sungguh kan. Hadoi. Tak bagus untuk kesihatan la sayang.


Okeh. okeh. Mahu keluar ke kedai dah nie. tata.








No comments: