❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 22, 2011

Perihal hari ini.


Hep. Tahu kah anda, menunggu isyak sambil menulis blog serta telinga di dendangkan dengan lagu Ronan Keating - When you say nothing at all adalah perkara yang harus di banggakan oleh saya. Tapi tang dengar lagu Ronan Keating tu macam tak perlu kot di banggakan. Kalau dengar orang ngaji quran ok la jugak. Kehkeh. Tapi itulah yang sedang saya perbuatkan. ^_^


Hari nak cakap hal kewangan. Sudah lama kewangan tidak stabil. Hidup hanya bergantung harap pada Che Sayang dan Incik Ismail. Sedeh kan. Di kala umur lanjut-lanjut nie belum dpaat membalas budi kepada mak ayah. Memperabeh kan lagi adaa. Haishhhh..


Tadi petang keluar pergi cari barang-barang untuk diri sendiri. Draw duit secara sikit-sikit takut kalau ambik banyak-banyak kang satu parit raja nie aku nak borong.

Tapi kan, kenapa kadar kelajuan wang yang mengalir lebih laju dari air di air jatuh itu. [Merong mahawangsa panggil ayer jatuh untuk air terjun. kehkeh. Comey sungguh kan. Dah la marcus dia kacak. Ouchh. Kan ku tunggu janda mu Marcus!! ]

Serius weh. Aku dah cuba sedaya upaya control barang-barang yang di ambil. Semua nya yang sangat-sangat important thing saja. Yang ikut napsu, yang ikut kecomelan, yang hati kata nak, tapi otak kata nak buat apa? semua barang-barang nie jeling-jeling jee. Sentuh tak langsung.

Tapi bila dah sampai rumah, bila bukak purse, kenapa mesti ada sapoloh hengget ja tinggai. Uwaaaaa. Sadiss sungguh.

Duit owh duit... Ada banyak pun tak pernah nak cukup.. Ada sikit? Lagi lagiiii la tak cukup. Hurm.

Eh, isyak dah masuk. Nanti sambung balik. sat-sat...




No comments: