❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 24, 2011

My 1st GIVEAWAY for you!


Hep, anda yang kacak luar dalam dan cantik tepi serta hadapan. Di pagi Isnin yang sejuk nie, saya begitu bermurah hati nak buat My 1st Giveaway to kawan-kawan kat blog and facebook.


So, apa yang saya nak bagi?? Jeng jeng jenggggggg...





Sebuah kad quilling hasil ayer tangan saya.

Rupa bentuk dia macam kat bawah nie.







Saya rasa macam nak frame kan baru cantik. Tapi tengok dulu laa.. Kalau ada masa yang lebih-lebih lagi boleh la nak try buat frame kertas ke. hehe.






Jadi bagaimana untuk dapatkan kad ini???


Sangat mudah, senang dan begitu easy. Tak payah follow, dan kemudian tag ke rakan-rakan yang lain. Owh, sungguh tak perlu.


Just komen di bawah nie....


"Hep Muna Merah, saya sangat-sangat perlukan kad ini sebab......" [nak tulis sampai ke pagi besok pun takpa]


If, tak ada blog, boleh reply kat Facebook.


Tarikh tutup???? Hurmmm. Sampai saya dah jemu tengok kad nie dok teperap atas meja. ^_^


Okeh. Itu saja. Senang-senangkan diri anda untuk join. Hehe.






4 comments:

~ diyana nordin ~ said...

"Hep Muna Merah, saya sangat-sangat perlukan kad ini sebab sye sgt2 terliur ngan ayer tgn kamu.. dlu dlm ump kamu xde pon kretif,inovatif mcm nih.. sejk ble tgn kamu semakin lembut untk hasilkan kad yg cantik sperti sye? hehehe sye nk kad ni jgk sbb sye nk smpan kenangn dr awk.. tolong la bg sye.. sye amat2 memerlukannyer.. tolongg la cik munawarah.. klu awk x kasi.. sye amat marah pd kamu..sye nk kad ni sbb sye nk cantikkan blik sye.. tolonglaaa realisasikan impian sye.. sye serius nih.. jgn la main2kan sye.. plssssssssssssss"

missSenget said...

cantik gilerrrrr~~

sangat kreatif.. :)

nak..nak..nak...

BEADNEST said...

Hep Muna Merah, saya sangat-sangat perlukan kad ini sebab sepanjang umur kak miza ni tak penah lagi tengok card cantik begini.even hallmark dan memory lane pun boleh kalah sbb takde keluaran yg mcm gini...kak miza nak dan akan menghargai sepanjang masa sekiranya dpt kad begini..ikhlas dari kak miza

♥ ajaa tyne ♥ said...

hep kak muna merah,saya memerlukan kad ini sebabnye besday saya makin hampir.so akak gojes kene bagi kad quiling paling comel untuk adikmu yang gedis ini.sesungguhnya kad akak sgt cun mcam akak =D