❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Kesibukkan tahap Bini PM.


Hep kamu. Dah banyak hari saya tidak menulis sesustu di sini kan. Diri sangat-sangat-sangat-sangat-sangattttttttttttttttttttttt di landa kesibukkan yang terlampau. Macam-macam hal. Semua nie untuk Program Gunung Senyum. Esok dah nak bertolak. So, hari nie kena bereskan semuanya. Nasib baik kelas tak ada dari hari Rabu sampai ke Jumaat. So, bolehla buat kerja Gunung Senyum jee.

PS dah lama lupakan. Tunggu lepas balik dari gunung senyum laa, baru fikir apa yang nak kena buat lagi, even dari gosip-gosip yang di dengari kena antar report minggu depan dan kena viva next week lepas tu. Errrrrrrrrrr. Takpa lah. Nanti pulun berhabis-habisan untuk hal-hal PS pulak.

Okeh-okeh. Tak boleh tulis panjang-panjang, nak edit bunting pulak, nak pergi print lagi, nak settlekan pasal hadiah, nak pergi kompem bas, nak pergi amek surat dengan fakulti, nak pergi ambik khemah dengan Palapis, dan baaaaaaaaaaaanyak lagi kerja. Tata









PdanS : Hep. Enjoy the silence?

2 comments:

sarzli said...

bini PM sibuk ke??

mOOn said...

sangat tak.. sebab dia bokbuat bisok jah.. kahkah..