❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 25, 2011

Hey, Saya di Library ???


Di hari sabtu??

Di waktu hujung minggu???

Di pagi-pagi buta pulak tuh??

Hey, hey. Ajaibnyaaaaa..

Kahkahkah.

Ajaib tuh. Tak la ajaib sangat.

Bila masa pun dah tak cukup,

Keja masih banyak yang perlu di bereskan.

Terpaksa la memaksa diri jadi seorang yang ajaib.

Membuat magic di setiap hari.

Macam hari-hari lepas..

Tingggg!!!!

"Bertapa di Library dari tengah hari sampai ke 6 petang."

Tinggggg!!!

"Tidor di kala jam 5 pagi demi sesuap PS"

Tingggggg!!!!

"Tidor di jam 6 petang, bagun 10menet untuk magrib dan sambung tidor balik smpai ke jam 10 malam"

Tinggg!!!!

"Eh, saya belum makan nasik lagi hari nie"

Boleh nampak kan, kecelaruan hidup sungguh ketara sejak ahir-ahir ini.

Dan petang nie nak buat magic lagi.

Tinggggg!!!!

"Sedang bermain paintball"

Hik hik.

That why la saya sangat begitu rajin pagi nie.

Dah tahu. Petang dan sampai malam nie mesti tak sentuh langsung hal-hal PS nie..

Tata. Nak buat kerjaaa.





Perhh!! Tinggi nya thesis di sebelah. Dah nak sama tinggi dengan saya. ^_^
Muka = Mood dalam bilik tidur tak hilang lagi. Masih mamai-mamai lagi.















PdanS : Sesuatu yang tidak enak berlaku di kalangan kawan-kawan saya. Namauuu la macam nie. Kawan baik-baik yerrrr. Apa yang penting??? Kerjasamaaaaaa....

No comments: