❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 31, 2011

Hari letih sedunia.



Esok hari kemuncak sudah tiba.. chechewah. Macam nak jadi Raja sehari la pulloks. Kehkeh. Bukan kemuncak sangat pun. Cuma, apa yang di penat lelahkan selama satu sem nie akan di realisasikan.

So, esok jam 11 pagi akan bergerak pergi Gunung Senyum. Ow-Yeayy!! Actually dah penah pergi dah pun Gunung Senyum tuh, tahun 2007 kot tak salah aku. Tak hengat dah. Tapi sangat sangat sangat besttttttt.

Hurm. Penat laaa. Baru balik settle kan kerja-kerja terahir hari nie. Start lepas subuh, sampai sekarang. Awat laa tak menggilakan. Kalah buruh kat site. Hari nie Ke hulu ke hilir, beli nu beli nie. Ambik khemah, ambik Projecter, amek camera, and macam-macam lagi yang tak perlu di senaraikan. Dan semua-semua tu cuma ada 4 bijik kepala sahaja yang boleh di gukanakan untuk memeikirkan hal-hal rumit yang timbul. Dan jugak hanya ada 4 buah badan je yang boleh di kerahkan buat itu ini.

Esok pagi-pagi pun kena ke Induk lagi, ada lagi barang yang belum di ambik. Hadoi.

Oke lah. Tak boleh tulis panjang-panjang. Masa yang terluang boleh guna untuk berserah pada katil yang satu. Tak nak membazir masa. tata.











PdanS : Malam nie ada meeting dengan penceramah pulloksss. Hadoi hadoi hadoi hadoi. Packing barang belum lagi nie...

No comments: