❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 23, 2011

Eh, saya tak penakut laaaa. ^_^



Niat hati malam nie nak settlekan sikit hal hal PS. Tapi apakan daya.. Bila start buat dalam keadaan bilik yang gelap sebab lampu dah tutup bagi memberi laluan kepada roomate yang dah tidur, tiba-tiba dalam hati terus ada takut. Takut yang lebih kepada gangguan jiwa yang tah apa-apa. Padahal memang tak ada apa-apa pun. Semua cerita hantu dari zaman tadika sampai ke mengaji kat universiti engkau nak rewind balik kan. Lepas tu dok buat-buat terkejut macam ada orang tegur engkan kan? Kahkahkah. Alasan yang bersifat tahek sungguh kan. Menulis blog engkau boleh pulak kan. Celah-celah gelap cam gini. Tak takut keee???


Okeh. Mau tidur sebab esok kelas pukul lapan. Tapi sedeh laa sebab tak dapat nak upgrade PS saya malam nie. Hadoi. Time cerah takmo buat. Sibuk nak berFB. Nak dunload lagu nie lagu tu. Sekarang??Hurmmmm.


Sebenarnye mata tidak bersetim-setim lagi. Sangat excited nak buat PS. Tapi perasaan takut tu lebih menghantui jiwa. Apa boleh buat. Nak pergi buat kerja kat ruang depan yang ada lampu dan cahaya sorang-sorang pun macam tak berani. Lebih rela mengarang blog dalam bilik yang berkeadaan gulap gulita hanya berteman kan cahaya screen laptup yang terang la jugak nie, kalo tak terang tak laju la aku dok menaep nie. Hik hik..


Okeh. Itu saja. Eh, ada lagi. Secara tiba-tiba saya macam terInLove sama lagu Right Here Waiting For you by Richard Mark. Suka. Lagu untuk minggu ini ya. Mari dengar sampai muntah. ^_^













PdanS : Okeh. Fine. Bila dah membawak diri dan laptup ke ruang tamu rumah yang sangat terang benderang. Mata jadi mengantuk yang sangat-sangat. Sungguh tahek kan. Jom tidoq!!! Tak payah konon sangat semangat nak settle kan hal PS PS nie. Dah! Dah! Tak payah balakon!! Masok tidoq nuh..


No comments: