❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 22, 2011

Pusat pelupusan Ubat!


Malam nie badan saya telah menjadi pusat pelupusan ubat-ubatan. Dalam satu masa menelah 2 bijik VCO, 2 Bijik antibiotik, 2 bijik ubat sakit gigi. Ingat nak tambah telan 2 bijik actifast tadi, kemudian baca kat bekas ubat sakit gigi tuh, dia tulis "Sediaan ini mengandungi PARACETAMOL, jangan mengambil sediaan lain yang juga mengandungi Paracetamol".

Actifast kan berParacetamol yang tinggil, jadi terus kensel lah nak tambah lagi jumlah ubat dalam badan aku. Cukup la setakat ini. Sumbat itu ini, kang pengsan secara memvavi buta, tak ke glabah budak rumah aku nak kena usung antar pi spital pulak. Dah la sudah gumukkk. Kesian meraka-mereka nanti. Hehe.

Walaupun dalam gigi ada sakit yang tersangat-sangat, tapi ketahuilah dalam hati sungguh ada bunga berkembang mekar. Ouch. Langsung tak ada sakit, tak ada duri yang menyucuk, dan tak ada bau stokin yang sebulan tak basuh. Tak ada. Kenapa?? Sebab... Sebab.. Layan lagu More Than Words. Terus rasa sakit gigi hilang macam tu sajaa. Eh, bukang hilang, still ada, tapi telupa kata tengah sakit gigi sebab dok suku melayan lagu yang best. Kahkah.

Dah. Sebanarnya sedang buat kerja nie, tapi bila lagu kegemaran keudara di corang laptop terus muka jadi manis. Tiada kerut wanita monopaus. Hati jadi suka. Mood terus berbunga-bunga. Ouchh.

Tata. Nak sambung buat kerja sekulah sementara mata masih cerah. Kang effect ubat tiba, kena la berserah pada katil yang satu. ^_^





No comments: