❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 26, 2011

Mana Si Pendek saya?


Okeh. Entry yang pendek saja untuk petang nie sebab katil dah menseru-seru nama i. Eh, jangan laa kau seru betul-betul, pengsan jugak aku jap lagi. Haha.


Hey kamu, nak bagi tau nie, saya dah bules tidur dengan nyenyak dah sekarang nie tanpa ada limit masa. Tidor malam pun tak perlu mimpi-mimpi pakai jaket baru pegi buat set induksi dalam kelas. Ngeri sungguh tidur aku, sampai lena pun kena mimpi hal-hal belajar kan. Errr.


Lagi, saya jugak boleh Berjalur lebar sesuka hati dengan rasa tak besalah lepas nie. Boleh merayau-rayau di belog-belog orang, boleh menyebok kat wall orang, boleh membalas komen laju-laju. Owh sungguh mensuka laaaaa.


Okeh. Ini saja. Sekarang mau memanjakan diri dalam selimut pink. Ow-Yeay!!! Niteeeee !!!!










PdanS : Sungguh tak sia-sia menabur wang saku yang sekangkang kera untuk jaket manawan di Peace semalam. Walaupun PTPTN tak masuk lagi. Berbaloi jugak la walaupun macam sungguh hampeh je present tadi.

No comments: