❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 14, 2011

Imratul Najwa, Suara dik sedap laa.


Kredit to Cik Epal atas entry dia yang terbaru nie. Di sebabkan u, i dah ketemu sama ini perempuan.


Sila dengar dulu lagu-lagu yang dia goreng. Sangat tak hangit. Sangat masak di dalam. Dan last sangat enak.














Apa macam?? Sedap kan.


Actually, lepas tengok video nie, aku rasa macam sangat familiar dengan suara budak pompuan nie, tapi kat mana yer.. Lepas cuba rewind balik memori dulu-dulu and tyr la tengok-tengok dia punya profile kat Youtube. Lepas tu jumpa, Home Town : Batu pahat. Owhhhh.. Budak nie ke... Patut laaaa..


Sem lepas aku ada pergi ke BP Mall, dan hari tu ada pertandingan budak-budak main alat music. Ada yang main gitar la, piano la, drum la, tapi tak bekenan sangat nak tengok sebab mejoriti yang join semua budak-budak cina. Tak berapa nak kagum sangat, normal la kan, budak-budak Chinese memang kecik-kecik akan di hantar ke kelas music. So, no wonder la bila besar sikit dalam umur 8, 9 tahun boleh main dengan begitu baik.


Sedang dok syoq-syoq pilih baju dalam raga kat Parkson tuh, tiba dengar lagu Justin Babier, dah la suara yang nyanyi sejibik macam Justin Bibir. Memang tegoda habis la. Sapa yang nyanyi nie? Tak kan Si Bibir tu mai BP kot. Sungguh ajaib. Terus i dengan kawan-kawan tinggal baju-baju yang cantik menawan dengan harga runtuh tu and lari-lari pergi kat stage sebab nak tengok saipakah gerangan yang nyanyi dengan bersuara lunak itu .


Bila sampai kat stage. Owh. Bukan Justin Bibir. Memang kompem-kompem la kan. Owh. Perempuan. Owh budak lagi nie. Owh, main gitar sendiri sambil nyanyi. Owh, sangat sedap la suara. Owh, comel. Sekian.


Okeh. Yang tu saja nak cakap. eh, tulis.












PdanS: Lepas bangun tidur pada jam 9.57 menet malam tadi, terus mengadap komputer. Terus play semua song dia kat youtube sampai sekarang. Hadoiii. Takmo mandi ke mokcik??

5 comments:

ayarasmin said...

wei busuk.
mandi la!

mOOn said...

wei, banja la jaket cantik dulu.. baru nak mandi..

killy si cekelat said...

knape xde butang like d sini!!
like~like~like~

mOOn said...

alahaii.. macam mana nk buat butang like.. peliss.. tulun ajar..

S.U.R.I.A. said...

sedap..leh upah dia nyanyi di majlis saya