❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 30, 2011

Great mood today ^_^


Alex Goot? Whooo???.

Tah, aku tak kenal.

Tapi sangat big big talent,

Sangat awesome,

Sangat have a great voice

Jugak berwajah pilihan.. [sambil kelip-kelip mata laju-laju tanda gatal!!!]

So, saya sebagai perempuan yang nipis imannya, haruslah menjadi melting bila dengar semua lagu Alex Root ini, serius weh[ sambil membutalkan mata].

Sekarang nie pun, dari jam 10malam tadi sampai sekarang aku dok kelebek dia punya TiubAwak, katam semua lagu dia.

Tapi dia banyak buat Cover saja. Lagu dia cuma ada 2 je kot. Kot laa. Yang lain-lain semua lagu hit orang punya yang dia nyanyi dalam version dia.

Aku rasa, aku lebih suka version dia, Yup.

Lebih rancak

Bules dengar sambil

Tangan ketuk-ketuk meja

Kadang-kadang macam tengah petik gitar

Kaki bules hentak-hentak lantai

Kepala akan goyang-goyang

Huhu

Apa-apa pun layan saja lagu-lagu beliau ini di bawah.





















PdanS : Aku merindui muuuu... Ding Donggg... Bukak pintu wehh.. Lambat sungguh...

No comments: