❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 29, 2010

Malaysia VS Indonesia - Piala AFF Suzuki 2010.

Malaysia menang!!!!! Yeayyy!!! Seperti yang ku jangka..

Errrr... KU JANGKA? keh keh..

Comel betul la engkau nie.








Lagi? Lagi? nak tulis apa weh.. Aku bukan nya minat bola pun. Sebab macam semua orang ada entry bola, dan status di FB pun semua bercakap hal-hal bola nie, lalu terasa macam terpanggil untuk tulis cerita lelaki gagah menkejar-kejar bola sebijik atas padang tuh.


Errrrr.. idea pelisss.. sumpah tatau.. sangat ZERO.. hahaha..


Okeh. Bola. Ya, Malaysia VS Indonesia malam nie. 1 - 2. Tapi Malaysia menang!! Tah. Tatau. Adik yang cakap. Kahkahkah. Tapi, sila sebut YEAYYY sebab Malaysia menang!!


Next. Bola. Hari tuh pun Malaysia menang waktu lawan kat Bukit Jalil.


Lagi. Safee Sali itu macam comel lah. Sekian. Eh, terima kasih jugak untuk mereka yang mentulis nama itu di status FB malam nie, di sebab kan engkau, aku terpanggil untuk google pasal beliau. Owh. Player Malaysia. Kacak pulak tuh. keh keh keh..


Then. Kalau engkau nak beli jersi bola, pegi la rantau panjang weh. Serius murah gila. Aku penah pergi dan memborang 2, 3 lai baju bola. Tapi beli berdasarkan design mana paling cantik, kale menawan ke tak, tak de plak nak pilih berdasarkan "eh, saya sokong MU so beli MU" Takde takde. Sebab aku pun tak berapa pasti jersi MU tu macam mana design dia. Keh keh keh..


Okeh. Cukup lah sembang bola pada malam ini. Sangat macam tak memberi info pada peminat bola kan. Kahkahkah. Sangat tak ada isi-isi menarik macam... macam.. eh, jap-jap nak google berita pasal bola sat.. okeh.. dah dapat.. macam "K Rajagobal mahu pihak media indonesia menghentikan provokasi melampau".. perhh.. hebatnya aku menggogle. kehkehkeh..


Apa pun saya sangat berbangga dengan Team MALAYSIA. Proud to be Malaysian!!! Oh Tanah air kuu...












PdanS: Kepala ada pening-pening lalat sebab kena ujan dan malas mandi. estasy satu!!! eh eh, silap. activefast satu!!! hehe..

1 comment:

ayarasmin said...

safee sali i punya.jangan sebok.main jauh jauh