❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 29, 2010

AWEK KEPADA KHAIRUL FAHMI CHE MAT, Alahh keeper mata sepek tuh!!!


KHAIRUL FAHMI CHE MAT. Nama itu di mana-mana pelusuk FB dan Blog. Hebat sungguh. Tapi saya lagi hebat sebab tau sapa awek dia. Kehkehkeh. Penyibuk sungguh kan.

Kompem lepas nie, player mata sepek nie akan jadi lebih glemer dari Shah Rukh Khan. Eh, apasal kau banding dengan bintang bolywood tuh. Sungguh tak sesuai.

Okeh. Tak payah nak membebel panjang-panjang lagi, kita terus ke tajuk entry yang macam tak boleh bleh, menyibuk hal rumhatangga orang je tau, ini dia link blog awek kepada KHARUL FAHMI CHE MAT.

Boleh la terus klik dan baca. Aku dah. Siap follow lagi. Lepas tu dah khatam semua kisah cinta mereka PART 1, PART 2, PART 3, PART 4 dan PART 5 aku tak dapat detect. Maaf. Tapi macam sungguh sweet-sweet jer erita dia. Jemput baca.

Awek dia sungguh comel. Mix-mix gitu. Sangat sepadan la dengan beliau yang kacak itu. Student dan model. Perrhh. Tetiba hari nie kena menjadi agen FBI, siasat itu ini. Hahaha.







Hai Elia, si awek apex. U jaga boyfriend u memolek. Jangan bagi artis-artis jelita tanah air kebas. Artis-artis korea pun u kena bewear jugak, takut derang terpedaya dengan keKoreaAN wajah Apex u tuh lantas di mengorat. Habeh la u nanti. hehe.. Semoga kekal ke jinjang pelamin..









Gewe u memang kacak la Elia, macam pelakon korea dalam cita My Bos My Hero tuh.., tetiba i rasa macam nak minat bola lah pulak. Keh keh. Tapi dun wori. I lebih obses dengan lelaki bertahek lalat di bibir berbanding bermata sepet di atas. Kahkahkah. Tak lawak pun. Tapi tetap nak gelak setan gak.

Tadi i bukak Fan Page KHAIRUL FAHMI CHE MAT. Tengok-tengok, WOW, besepah sana sini perempuan dok LIKE la, dok post macam-macam kat wall la. Aikkk. Sejak bila pompuan lebih minat bola dari laki nieee. Hadoiyaiii..











PdanS : Patot la semalam mimpi jadi goal keeper. Sumpah weh. Rupa-rupanya hari nie nak jumpa goal keeper kacak. Ouchhh.. kehkehkeh..



No comments: