❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, November 7, 2010

Sila kemas blog anda!


Tadi bila belek-belek setting itu ini untuk blog nie, tetiba tertekan Draft.

Lepas tu macam sangat terkejut beruk

Eh, aku ada 23 draft entry.

Mean ada 23 entry lagi yang belum di publish kan.


Photobucket



Wah. Sangat menarik.

Kenapa tak penah tahu pun.

Ingatkan 3-4 entry jer..

hahaha..

Tak mengapa.

Jom belek-belek draft entry plak.

Cuba habiskan ayat-ayat yang tegantung.

Boleh terus Publish.

Takdak lah besepah sangat blog nie.

Jom mengKemas Blog !!


Align Center






PdanS : Teka teki hari ini : Dalam mulut ada gigi. Dalam gigi ada lubang. Kenapa gigi perlu belubang? . Sangat mencabar tak?? [Erkk. Sedang bergigi lubang dan sangat sakit. Menci menciii..]



2 comments:

S.U.R.I.A. said...

check duit tak???

mOOn said...

check.. x de perubahan pun.. kamu? dah kaya???