❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Menulis blog hanya untuk suka-suka. Menulis tentang kehidupan sehariannya yang sangat peribadi dengan harapan tiada siapa yang membaca. Baginya "Blog ku diari ku". Kadang-kadang suka memberi pandangan dan berkongsi sesuatu supaya Si Pembaca mendapat manfaat dan beliau beroleh ganjaran. Ditulis dengan hati, jadi, apa yang anda baca, itulah yang hatinya sedang katakan. Tiada paksaan untuk membaca, mengikuti mahupun mengStalk blog ini. Terima kasih kerana sudi bukak dan baca kisah hidup beliau.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 26, 2010

Shades contest aka kaca mata hitam






1. kena foloww ini blog
a) mis genit (gf)
b) cik mok (BF)

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.

3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas.

4. story sedikit itu gambar , gmbr sorang or ghamai2.

5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih.

6. letak amik banner kat atas nie. letak kat sidebar korang and link kat banner ke blog ni ok!

7. tag kan kepada blogger aktif ok! min korang kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai. lagi bgus kan. tag banyak2.

8. leave ur komen with ur link skali di blog ini.

9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010

10. hadiah? mystery gift from me and cik mok.






Photobucket

Ini time kenduri kawen rakan sekelas. Sangat-sangat best. Melepak dalam rumah sambil mensembang dengan makcik-makcik. Lepas tu ambil gambar sambil posing bengong-bengong. Owh. Memang best. Sangat miss this moment!!!




Photobucket

Gambar nie di ambil time ondaway nak pergi Pahang untuk konvokasyen kami-kami. Yeay. Love this moment!!










Kepada pemilik nama-nama di atas, i tau u olss tengah syoq becuti. Jadi free-free kan hari anda untuk join contest ini. Hehe








PdanS : Fuhh.. Berpeluh habeh ketiak-ketiak dok godek file-file lama cari gambar berkaca mata. Ahernya... Jumpa jugak. hak hak... Sekarang boleh update dengan cerita sendiri plak. Yuuhuuuu...

6 comments:

S.U.R.I.A. said...

congrate dear!!

mOOn said...

awat2.. saya dah menang kee??

ayarasmin said...

aloh.

ada terma dan syarat ker?aku main letak je gambar.
xpela.

buat syarat je.hehhe

Gee Jah Noor said...

wahhh sy di taq..tq cik moon..tapi awat ejaan jadi Gee Gah tu..macam gagah je sy ni..hehe..

mlm nt nk carik gambar berspec.. hee

mOOn said...

eh, a'a.. Gee Jah laa.. hak hak.. okeh2 akan di perbetulkan.. huhu

Gee Jah Noor said...

blog gf n bf tu blog y sama eh?